Voor muzikanten

Muzikantendag

Laat je ontdekken! De Muzikantendag is dé plek waar je als muzikant meer te weten kunt komen over de artistieke als de zakelijke aspecten van het muzikantschap. Er zijn ontzettend veel kopstukken uit de muziekindustrie aanwezig. En dus heb je voldoende gelegenheid om te netwerken, je vragen te stellen en je demo te pluggen. 
Wil je het in de muziek maken dan is het belangrijk om je gezicht te laten zien en te netwerken met professionals uit de industrie. Je muziek laten horen aan de juiste mensen is de volgende belangrijke stap. De uitgelezen plek om dit te doen is de Muzikantendag!

www.muzikantendag.nl

Muzikantendag Academy

Wie zich goed wil voorbereiden of na een inspirerende Muzikantendag op zijn gemak alle informatie wil nalezen, kan terecht op de online Muzikantendag Academy. Op de site muzikantendag.nl/academy vind je video’s, voorbeelden en tips, uitgelegd door experts uit de industrie. Dit naslagwerk wordt continue bijgehouden. 

www.muzikantendag.nl/academy

Rock Your Business

Doorbreken begint altijd met goede muziek. Maar dan ben je er nog niet. Als muzikant ben je ondernemer en heb je zakelijke bagage nodig. Nu steeds meer muzikanten kiezen voor de DIY methode is er behoefte aan actuele kennis. Daarom presenteert GRAP Rock Your Business, een serie workshops waar gearriveerde muzikanten en professionals uit de muziekindustrie je bijpraten over onderwerpen als verdiendmodellen, hoe je aan optredens komt, de promotie van je act en je albumrelease. Rock Your Business is tevens de plek om ervaringen uit te wisselen en nieuwe contacten op te doen. Rock Your Business vindt plaats in het Melkweg Café op de eerste dinsdagavond van de maand.

www.rockyourbusiness.net
POPnl speelt een actieve rol in de ontwikkeling van popmuziek in heel Nederland. • De ontwikkeling en publicatie van onderzoek, zoals Pop Met Beleid en De Waarde Van Pop.